Extra support voor GM

Algemeen

BEST - Ook voor onze vereniging zijn het moeilijke tijden. De meerwaarde van een lidmaatschap van een sportvereniging staat onder druk. De trainingen vinden niet of in aangepaste vorm plaats en er zijn geen wedstrijden en andere activiteiten. Doordat de kantine dit jaar lange tijd is gesloten missen we natuurlijk ook de gezelligheid na de training en mist de vereniging de omzet van de kantine.

Deze Corona-periode zorgt echter ook voor bijzondere prestaties. Dat geldt bijvoorbeeld voor de manier waarop trainingen en onze accommodatie worden aangepast om te kunnen blijven sporten. De grote clubactie is voor GM óók zo’n bijzondere prestatie. Dit jaar was het bij GM voor het eerst mogelijk om online loten te kopen. 145 mensen hebben zo 334 loten gekocht. Daarnaast hebben 293 mensen 437 loten aangeschaft via de traditionele boekjes. En dit alles door de geweldige inzet van onze jeugdleden, tezamen met Petri van Horrik en Martin Nijkamp. Door hun inbreng staat medio november de teller op:

Tussenstand Grote Clubactie € 1850 (2019: € 820).

De doelstelling van GM is dit jaar € 2000, nog 63 loten te gaan. De Grote Club Actie is verlengd tot 30 november, dus iedereen die nog een lot wil kopen kan dat nog online doen via http://bit.ly/clubactie-gm. De opbrengst wordt gebruikt voor materialen en activiteiten voor de jeugd.

Dit najaar was er ook weer de Rabo Clubsupport actie. De leden van Rabobank Regio Eindhoven hebben gestemd over de besteding van het budget voor goede doelen van de bank.  Het doel van GM voor deze clubsupport actie was een breed sportaanbod atletiek, zoals sporten voor bijzondere doelgroepen en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de sport. Zo is sporten bij GM voor iedereen en blijft onze vereniging klaar voor de toekomst.  Er deden 72 verenigingen en instellingen mee en GM heeft een verdienstelijke 8e plaats bereikt. De leden van de Rabobank hebben gezorgd voor:

Opbrengst Rabo Clubsupport € 1.571 (2019: € 1.427).

 

Als bestuur bedanken wij iedere supporter van GM. We zijn ontzettend blij met deze steun, die eraan bijdraagt dat onze vereniging deze Corona-pandemie goed kan overleven.

Paul Hoen
Voorzitter AVGM

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven