Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

01-05
1 mei 2021
Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht Wandelen Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur
Na het succes van de recente evenementen, zoals woordzoekers en de online AVGM-quiz, komen er de komende maanden... Lees meer

Harde lockdown verlengd

Algemeen

BEST - De Rijksoverheid heeft op 2 februari in een persconferentie bekend gemaakt dat de huidige harde lockdown wordt verlengd tot en met tenminste 2 maart 2021. Dat betekent helaas dat we de trainingen voor de lopers (incl. bootcamp) en wandelaars nog niet kunnen opstarten. Dat is ontzettend vervelend voor alle verenigingsactiviteiten bij GM, maar het kan helaas niet anders. Onze sport heeft als groot voordeel ten opzichte van andere sporten dat het ook individueel kan en dat het een buitenactiviteit is. Blijf daarom individueel, met een trainingsmaatje op 1,5 meter afstand of met je gezin sporten. We zien jullie graag sportief voorbij komen op social media (tag AVGM). 

Als vereniging wordt ter afleiding een aantal corona proof activiteiten voorbereid, waarbij de leden van GM met elkaar verbonden blijven. Houd hiervoor onze website, social media en/of je mailbox in de gaten!

De nieuwe datum voor de algemene leden vergadering moet nog worden vastgesteld en hangt af van het verloop van de corona-pandemie.

Houd vol en blijf gezond!

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven