Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

01-05
1 mei 2021
Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht Wandelen Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur
Na het succes van de recente evenementen, zoals woordzoekers en de online AVGM-quiz, komen er de komende maanden... Lees meer

Bestuurslid baanatletiek

Algemeen

BEST - Zoals eerder gemeld in ons AVGM-nieuwsbericht van 4 november, kan Carola Janssen haar drukke baan en gezinsleven helaas niet meer combineren met de functie van bestuurslid baanatletiek bij Generaal Michaëlis.

Naar aanleiding van deze vacature is het bestuur erg blij dat een opvolger heeft gesolliciteerd, namelijk Stijn Groen. In de komende algemene ledenvergadering zal het bestuur dan ook voorstellen Stijn te benoemen tot bestuurslid baanatletiek. Natuurlijk zal in deze vergadering op passende wijze afscheid worden genomen van Carola. Zij heeft zich de afgelopen jaren binnen ons bestuur voor meer dan honderd procent ingezet voor de belangen van GM in het algemeen en voor de belangen van de baanatletiek in het bijzonder.

Op dit moment is het, vanwege de coronapandemie, niet duidelijk wanneer onze ledenvergadering kan plaatsvinden. Om de baanatletiek binnen het bestuur optimaal te kunnen ondersteunen heeft het bestuur besloten Stijn tot de eerstvolgende ledenvergadering te benoemen als waarnemend bestuurslid baanatletiek. Dat betekent dat Stijn vanaf nu de operationele zaken van Carola overneemt.

Ter kennismaking volgt hierbij de introductie van Stijn.

Namens het bestuur,

Paul Hoen, voorzitter

 

Mijn naam is Stijn Groen. Sinds 2007 ben ik lid van AVGM en dus al vanaf mijn negende lid van deze mooie vereniging. In deze tijd heb ik veel van de baanatletiek gezien. Ik heb lang getraind voor de middenlange afstanden op de baan, en de laatste jaren ben ik me aan het specialiseren op de sprint en 400 meter horden bij de senioren. Daarnaast loop ik in de winter vaak mee met de verschillende crossen in de buurt. En in het zomerseizoen zet ik me vol in op verschillende wedstrijden, als atleet of als vrijwilliger. Hierdoor ben ik vaak op de baan te vinden en heb ik de club goed leren kennen.

In 2021 ben ik begonnen als (waarnemend) bestuurslid baanatletiek. Doordat ik zelf veel bezig ben met de baan- wedstrijdatletiek, vaak op de baan aanwezig ben en mijzelf meer wilde inzetten voor deze club heb ik besloten dat ik dit een mooie uitdaging vind.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de studie elektrotechniek op de Fontys in Eindhoven. Sindsdien werk ik bij Sioux Technologies in Eindhoven waar ik micro-elektronica ontwerp en uitwerk. Daarnaast ben ik graag bezig met drones, elektronica en muziek.

 

fotobijschrift Stijn Groen

tekst Stijn Groen


Deel op sociale media:

Terug naar boven