Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht

01-05
1 mei 2021
Virtuele wandel/hardloop fotozoektocht Wandelen Wanneer: 1 mei 2021 , 12:00 uur - 31 mei 2021, 23:59 uur
Na het succes van de recente evenementen, zoals woordzoekers en de online AVGM-quiz, komen er de komende maanden... Lees meer

Woordzoekers

Algemeen

BEST - De komende weken schotelen we je voor...

  • 15 routes
  • met 15 woorden
  • bestaand uit totaal 150 letters
  • en samen 150 beweegkilometers in totaal

 

We dagen je uit! Vind jij alle woorden?

Er zijn een aantal routes (diverse afstanden) uitgezet. Langs deze routes zijn, zo veel mogelijk op lantaarnpalen, letters geplakt. Deze letters vormen een woord. (Niet overal is een lantaarnpaal beschikbaar, in dat geval zit de sticker met letter op iets anders). Volg zo’n route op de door jou gekozen manier en
het door jou gekozen tijdstip en vind het woord.

Wanneer?
Op maandag 15 en maandag 22 februari en op maandag 1 maart worden er steeds 5 routes (diverse afstanden) bekend gemaakt. De stickers die het woord vormen op de gekozen route hebben allemaal dezelfde kleur. Je hebt tot en met maandag 21 maart de tijd om één of meerdere van deze routes te lopen en woorden te vinden. Je mag er zoveel routes lopen als jezelf wilt.

Uitslag
De uitslag wordt bekend gemaakt kort na 21 maart. In de week daarna zal, afhankelijk van de Corona-maatregelen, de uitreiking van een alternatieve prijs plaats vinden.

Bonuspunten
We zien je graag deelnemen aan deze activiteit. Hierom is in het deelnameformulier de optie opgenomen om een selfie met het woord (na afloop op papier geschreven) of met een letter (onderweg genomen) mee te sturen.

Hoe?

Namens de organisatie, heel veel succes!

Jeroen Bijnen, Jeroen Tekelenburg, Bart te Walvaart, Joep Goossens,
Kathinka van Dijk, Martin Nijkamp

tekst Organisatie Woordzoekers


Deel op sociale media:

Terug naar boven