Kraak de kluis - Route/week 3

15-06
15 jun 2021
Kraak de kluis - Route/week 3 Overig Wanneer: 15 jun 2021 - 30 jun 2021
De hele maand juni staat een kluis op onze accommodatie. Weet jij de code te achterhalen en onze kluis te kraken? Het derde cijfer van de kluiscode... Lees meer

Nieuwe groepsgrootte voor sporters van 27 jaar en ouder

Algemeen

BEST - Tijdens de persconferentie van 8 maart 2021 in het kader van de corona crisis heeft de Rijksoverheid een wijziging van de groepsgrootte voor sporters aangekondigd. Vanaf 16 maart 2021 mogen personen van 27 jaar en ouder op een buitensportaccommodatie sporten in groepen van 4 personen, waarbij zij onderling 1,5 meter afstand aanhouden. Tot en met 26 jaar zijn groepstrainingen op buitensportaccommodaties al toegestaan. De gemeente kan in enkele gevallen buiten de sportaccommodaties ook meer mogelijkheden bieden voor georganiseerd sporten.
De protocollen van de Atletiekunie en Wandelbond zullen naar verwachting morgen worden gepubliceerd. Het bestuur werkt vervolgens, in overleg met de trainers, een plan uit voor het hervatten van de trainingen voor lopers en wandelaars. Hiervoor zal afstemming worden gezocht met de gemeente om in groepsverband te kunnen trainen buiten onze accommodatie. Via de website en de trainers worden de leden zo snel mogelijk geïnformeerd over de nieuwe trainingsmogelijkheden.

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven