AVGM trainingen naar 4 personen buiten accommodatie

Algemeen

BEST - Vandaag ontving het bestuur toestemming van de gemeente om als AVGM ook buiten onze accommodatie in groepjes van 4 personen (excl. trainer) te trainen. Hierbij blijft de onderlinge afstand minimaal 1,5 meter binnen een groep. Tot andere groepen wordt minimaal 10 meter afstand aangehouden. De trainer geeft géén groepstraining, maar kan wel per groepje instructie geven.

De gemeente staat deze groepsgrootte aan AVGM toe, omdat het georganiseerd sporten is en AVGM (en haar leden) aan de corona maatregelen kan voldoen. Zorg dus tijdens onze loop- en wandeltrainingen voor zoveel mogelijk herkenbaarheid als AVGM. Draag je AVGM loop- of wandelshirt. Heb je deze nog niet? Kijk op de deze pagina voor meer informatie.

Let op: deze groepsgrootte geldt alléén voor de AVGM-trainingen. Als je op eigen initiatief traint, blijft de groepsgrootte maximaal 2 personen.

De komende dagen worden gebruikt voor de voorbereiding van de nieuwe opzet van de loop en wandeltrainingen. Met ingang van maandag 5 april worden de trainingen aangepast. Via de trainers ontvangen de lopers en wandelaars in de komende dagen aanvullende informatie.

Het bestuur is heel blij dat de gemeente ons deze mogelijkheid biedt. Wees je bewust van deze bijzondere situatie en blijf je dus inzetten om samen te voldoen aan de corona maatregelen. Houdt in de openbare ruimte ook rekening met anderen.

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven