Kraak de kluis - Route/week 3

15-06
15 jun 2021
Kraak de kluis - Route/week 3 Overig Wanneer: 15 jun 2021 - 30 jun 2021
De hele maand juni staat een kluis op onze accommodatie. Weet jij de code te achterhalen en onze kluis te kraken? Het derde cijfer van de kluiscode... Lees meer

Onderhoud aan de baan

Baanatletiek

BEST - Deze week vindt onderhoud aan de baan plaats. Zo is afgelopen dagen de baan volledig gereinigd. Vandaag en komende dagen wordt daarnaast de blauwe belijning opnieuw aangebracht en worden op diverse plaatsen reparaties aan het kunststof uitgevoerd. Dit onderhoud is noodzakelijk om de baan in goede conditie te houden en wordt gecoördineerd door de Gemeente Best als eigenaar van de baan.

Afgelopen weken zijn al diverse andere zaken opgepakt, zoals het rechtleggen van de tegels aan de binnenzijde van de baan, het aanvullen van de verspringbakken, een noodzakelijke aanpassing aan de discuskooi, het aanpassen van de steeplebalken aan een nieuwe hoogte en het aanbrengen van nieuwe belijning bij kogel en discus.

Samen met de gemeente proberen we het onderhoud zo te plannen dat de impact op onze trainingen zo klein mogelijk is. Dit lukt niet altijd en omdat er een grote afhankelijkheid is van het weer en de planning van de aannemer is het niet altijd mogelijk om dit ruim van te voren aan te kondigen.

Omdat de reparaties en de nieuw aangebrachte belijning moeten drogen mogen we op 1 en 2 april geen gebruik maken van de baan. Over de impact op jouw training word je door je trainer geïnformeerd.

fotobijschrift Onderhoud aan de baan

tekst Martin Nijkamp


Deel op sociale media:

Terug naar boven