Kraak de kluis - Route/week 3

15-06
15 jun 2021
Kraak de kluis - Route/week 3 Overig Wanneer: 15 jun 2021 - 30 jun 2021
De hele maand juni staat een kluis op onze accommodatie. Weet jij de code te achterhalen en onze kluis te kraken? Het derde cijfer van de kluiscode... Lees meer

Versoepelingen per 5 juni 2021

Algemeen

BEST - Op 5 juni 2021 worden door de Rijksoverheid enkele versoepelingen in het kader van de corona-maatregelen doorgevoerd. Dit biedt ook nieuwe mogelijkheden voor AVGM. 

Trainingen
Er kan in groepen van maximaal 50 personen worden getraind, waarbij volwassenen zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houden. Voor en na de training wordt de maximale groepsgrootte 4 personen in plaats van 2 personen.

Kantine en terras
De kantine gaat weer open tijdens onze normale openingstijden (tot max. 22 uur). Helaas is het voor bezoekers nog niet toegestaan om ons terrein te betreden. De openstelling van de kantine en het terras geldt dus alleen voor de personen die op dat moment actief zijn bij onze trainingen of evenementen. Bij aankomst in de kantine moeten de gebruikers zich apart registeren. Vervolgens kun je in de kantine of op het terras plaatsnemen. Er mogen maximaal 4 personen aan één tafel (onderling minimaal 1,5 meter afstand) en er wordt niet van plaats gewisseld. Volg de aanwijzingen op en betaal zoveel mogelijk contactloos.

Kleedkamers
De kleedkamers (incl. douches) bij de hoofdingang worden weer in gebruik genomen. Leg dus ook je spullen tijdens de training in de kleedkamers. Gebruik hiervoor niet het terras, zodat deze beschikbaar is voor kantinebezoekers.

Mondkapjesplicht clubgebouw
Vanwege de opening van de kantine en kleedkamers wordt ons clubgebouw weer intensiever gebruikt. Binnen geldt conform de landelijke regels per zaterdag 5 juni een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Zorg er dus voor dat je deze meeneemt naar de accommodatie. Het mondkapje mag af zodra je een zitplaats hebt, sport in het krachthonk of gaat douchen. Ga je weer lopen door het gebouw? Zet je mondkapje weer op. Houd je aan de looproutes, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen blijven naleven.

Wedstrijden
Ook leden van 27 jaar en ouder mogen weer onderlinge wedstrijden doen. De wedstrijd van AVGM op zaterdag 5 juni is dus afgelopen dagen al opengesteld voor deze atleten. Jeugdwedstrijden (t/m 17 jaar) met andere verenigingen zijn weer toegestaan. Op zaterdag 19 juni organiseert AVGM een competitiewedstrijd voor CD-junioren.

Zaterdag 5 juni gaan er bij AVGM dus grote veranderingen in, waarbij we de accommodatie weer meer kunnen gaan gebruiken. Blijf alert en help elkaar bij het naleven van de corona-maatregelen. Dit zijn belangrijke basisvoorwaarden om de nieuwe versoepelingen bij AVGM mogelijk te maken. Gebruik je verstand, geniet van het sporten en de drankjes in de kantine of op het terras en blijf gezond!

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven