Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Versoepelingen per 26 juni 2021

Algemeen

BEST - De Rijksoverheid heeft nieuwe versoepelingen per zaterdag 26 juni 2021 aangekondigd. Daarmee kan AVGM weer een nieuwe stap naar een normaler verenigingsleven zetten. 

1,5 meter vormt de basis
Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Deze basisregel wordt leidend, waarmee de maximum groepsgrootte en de mondkapjesplicht vervallen. De looproutes in het clubgebouw en bij de fietsenstalling blijven voorlopig nog gelden. Houd de ingang en looproutes vrij. Loop dus net even die paar meter meer voor een vrij stuk, zodat er ruimte is voor iedereen. In onze kantine en op het terras blijft de registratie en een vaste zitplaats nog verplicht. Sporters moeten zich ook blijven aanmelden voor de trainingen en vullen bij het gebruik van het krachthonk het registratieformulier in.

Publiek
Eindelijk kunnen we onze accommodatie weer openstellen voor publiek. Ouders kunnen hun kind zien sporten, vrienden van de vereniging kunnen terecht voor een praatje en/of drankje bij AVGM en ook andere geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen. Was je handen meteen na aankomst bij de handenwasplaats. Daarnaast vragen we de bezoekers om de atletiekbaan en het middenterrein niet te betreden. Blijf aan de buitenkant of geniet van een drankje of versnapering in de kantine of op het terras.

Ook bij AVGM geldt: blijf thuis bij klachten of quarantaine en laat je testen. De maatregelen op onze accommodatie zullen niet bij iedere bezoeker bekend zijn. Kijk voor meer informatie op: Corona info.

Wedstrijden tegen andere verenigingen
Leden van 18 jaar en ouder mogen weer deelnemen aan wedstrijden tegen andere verenigingen. Hiermee worden bijvoorbeeld competitiewedstrijden ook voor deze categorieën weer mogelijk. Voor jeugdleden tot en met 17 jaar waren deze wedstrijden al toegestaan.

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven