avgm logo desktop

Beginnen met hardlopen

Lopen

BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week train je zelfstandig. Na 6 weken gaan we over naar 2 groepstrainingen per week. Voorop staat het plezier krijgen in hardlopen.

De start van iedere cursus wordt voorafgegaan door een gratis proeftraining. Tijdens deze proeftraining wordt er kennisgemaakt met de andere lopers, de trainers en het sport-medisch begeleidingsteam. Iedere discipline legt kort uit wat zijn/haar toegevoegde waarde is bij het hardlopen. De avond wordt afgesloten met een klein stukje uit de training, zodat je een goede indruk krijgt wat de cursus inhoudt.

Na het volgen van deze cursus kan je lid worden van onze vereniging en is er de mogelijkheid om door te trainen, ook weer in 3 maanden, van 5 naar 10 km. Ook hier trainen we volgens een vast schema en trainen we 2 keer per week. Aan het einde van deze cursus kan je 10 km onafgebroken hardlopen, daarna kan je aansluiten bij de reguliere groepen.

Proeftraining: woensdag 22 september 19.30 uur clubhuis AVGM

Start cursus: woensdag 29 september 19.30 uur clubhuis AVGM

Na 6 weken wordt de zaterdagmorgen toegevoegd, start 9.30 uur

Kosten: Ꞓ60,00 voor de starterscursus van 3 maanden

Inschrijven: Inschrijfformulier beginnerscursus lopen september 2021

 

tekst Kathinka van Dijk


Deel op sociale media:

Terug naar boven