Informatie- en netwerkavond communicatie.

Informatief

BEST - Hoe zorgen we ervoor dat GM zichtbaar is voor potentiële nieuwe leden en informeren & verbinden we onze huidige leden en commissies binnen de vereniging?

Dit zijn belangrijke vragen om de samenhang en samenwerking te versterken. Essentiële elementen hierbij zijn natuurlijk de promotie en communicatie. De webcommissie, pr, social media en de werkgroep ledenontwikkeling, nodigen alle geïnteresseerde commissie leden en vrijwilligers uit voor een informatie avond. Tijdens deze avond willen we laten zien wat onze vereniging aan promotiemiddelen heeft, wie de gezichten daarachter zijn en hoe we met elkaar op een efficiënte manier gebruik kunnen maken van deze bestaande kennis en middelen. Deze informatieavond inclusief netwerkmogelijkheden) vindt plaats op maandag 14 maart vanaf 19:30 tot 21:30.

We heten jullie dan ook van harte welkom om onder het genot van koffie, thee en iets lekkers aanwezig te zijn bij deze eerste fysieke netwerkbijeenkomst in ons clubhuis. Inschrijven kan via deze link: https://www.avgm.nl/aanmelden-voor-informatie-en-netwerkavond-communicatie

Tot dan!

René Uijthoven
Herman Wester
Paul van Bree
Pieter Grootes               
Koen van den Boomen
Werkgroep ledenontwikkeling

tekst Petri van Horrik


Deel op sociale media:

Terug naar boven