Clubrecords in Testwedstrijd Vught

Baanatletiek

VUGHT - Ingrid Wouters had Paasmaandag een goede dag. “Twee weken geleden had ik in Dongen twee nieuwe clubrecords in m'n nieuwe categorie Masters V40. Toen was het koud en stond er veel wind. Nu in de zon weer twee clubrecords, met een hele ruime verbetering: 9,53 meter op kogel en 30,97 meter met de discus. Helemaal blij mee, want de kogel was slechts 1 centimeter onder m'n beste prestatie van vorig jaar. De discus komt ook al in de buurt.”

Casper Deij is het gelukt om zowel bij de 80 meter sprint en het verspringen zijn pr te verbeteren. “Bij de 600 meter helaas op één seconde na net niet”, zegt de D-junior. “Voor het eerst heb ik als wedstrijd meegedaan aan speer- en discuswerpen. Leuk om doen. De kogel was in mijn nieuwe klasse van 2 naar 3 kg gegaan. Dus hier heb ik nu een mooi mikpunt voor de volgende keer.”

B-junior Daniëlle Vis haalde bij het kogelstoten met 7,21 meter ook een persoonlijk record. D-junior Tess Aerts liep een persoonlijk record op de 60 meter sprint. C-junior Milou Keulstra eindigde na haar recente blessure op de 80 meter sprint slechts eentiende seconde boven haar beste tijd.

tekst Pieter Grootes


Deel op sociale media:

Terug naar boven