Clubkleding actie

Informatief

BEST - Tijdens onze laatste algemene ledenvergadering is besloten eenmalig al onze (jeugd)leden de mogelijkheid te bieden een trainingsshirt te kopen tegen een sterk gereduceerde prijs van € 10 in plaats van de normale € 30. Als bestuur hopen we op deze wijze onze verbinding met de leden, na de corona-pandemie, weer een extra impuls te geven.

Voor deze actie worden de recreantenshirtjes ingezet  (dus niet de GM-wedstrijdkleding van het merk Balans; GM-blauw met wit met adelaar en voorzien van ons logo). Ze zijn dus niet geschikt als officiële  wedstrijdkleding,  maar kunnen heel goed bij trainingen, recreatie lopen en wandelen worden gebruikt. De shirtjes zijn ook verkrijgbaar in kindermaten en voor dames hebben de shirtjes een v-hals.

De huidige kleding is van kwaliteitsmerk Rogelli en in het GM-blauw, voorzien van GM logo op borst en rug. Deze leverancier stopt en dus stapt GM in overleg met Runnersworld over op het kwaliteitsmerk Gato. Deze shirtjes zijn effen blauw en  voorzien van GM logo op borst en rug (zie foto). Zodra de  Rogelli shirtjes niet meer voorradig zijn, zullen de nieuwe shirtjes worden besteld. De betaling van het shirtje dient te gebeuren tegelijk met het bestellen van het shirtje en bij voorkeur met een pinpas.

Om zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen van deze aanbieding gebruik te maken, wordt een aantal pas-momenten georganiseerd.

- zaterdag 7 mei (van 10.30 -13.00)

- maandag 9 mei vanaf  (vanaf 19.45)

- dinsdag 10 mei (vanaf 18.30)

- woensdag 11 mei (vanaf 18.30).

Indien het noodzakelijk is deze actie te herhalen, zal dit worden gecommuniceerd via de website en trainers. Voor afwijkende tijdstippen kan contact worden opgenomen met onze clubkleding coördinator Emmy van Duijnhoven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14564516).

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven