avgm logo desktop

Samen trainen voor hardlopen bij AVGM Best 

Lopen

BEST - Heeft het loopvirus jou te pakken en wil je goed getraind aan de start staan van jouw favoriete afstand in Eindhoven in het tweede weekend van oktober, train dan mee voor de afstanden van de Marathon Eindhoven bij Atletiekvereniging Generaal Michaelis te Best. 

Of je de kwart, halve of hele marathon wilt lopen, het begint allemaal met leuke en professionele trainingen die bij Atletiekvereniging Generaal Michaelis te Best worden verzorgd door gediplomeerde trainers. 

Met goed uitgedachte trainingsschema’s train je op momenten die jou het beste uitkomen en in een groep die bij jouw niveau past zodat je fit aan de start staat voor deze grote dag in Eindhoven. 

Meedoen kost 75 euro, daarvoor mag je iedere week zo vaak als nodig meetrainen en krijg je een coach die je begeleidt. Stuur voor 4 juni 2022 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens en welke afstand je wil gaan lopen. Later aanmelden/aansluiten mag; gratis voor leden van AVGM.

De eerste proeftraining start op zaterdag 4 juni om 09.30 uur bij Atletiekvereniging Generaal Michaelis, Gildelaan 2 te Best. 

tekst Frank Coppelmans


Deel op sociale media:

Terug naar boven