avgm logo desktop

Nieuw terras en verkoop oude tafels

Algemeen

BEST - Vrijdag 1 juli zijn nieuwe tafels, krukken en banken geleverd voor ons terras. Deze nieuwe meubels zijn gesponsord door de Vrienden van GM. De vrienden bestaan uit een groep leden die middels een (extra) bijdrage de vereniging sponsoren en ondersteunen. Tijdens een bijeenkomst eind vorig jaar is besproken voor welke doelen het gespaarde geld dit jaar wordt ingezet. Daar is naast het verbeteren van het geluid op onze accommodatie ook het vernieuwen van het terras uit voortgekomen.

Wil je meer weten over de Vrienden van GM? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vriend worden kan al vanaf een bijdrage van 50 euro per jaar.

Het nieuwe terras bestaat uit 4 picknicktafels, 6 hoge tafels met elk 2 krukken en een tafel met 2 banken. Keuze genoeg dus om te gaan zitten! Er is bewust gekozen voor opnieuw robuuste houten meubelen, zodat het grootste deel van het terras permanent buiten kan staan en bestand is tegen een stootje. De foto’s hieronder geven een al een beeld van het nieuwe terras, maar kom vooral snel zelf eens kijken!

Wat gebeurt er met de oude tafels?

De oude tafels krijgen op onze accommodatie geen nieuwe bestemming. Er is door een aantal GM’ers al interesse getoond in de tafels, daarom bieden we ze aan ter overname. In totaal hebben we 5 tafels.

Lengte/breedte: 210 cm
Bladhoogte: 76 cm
Zithoogte: 46 cm

Vraagprijs: 75 euro. Meer of minder bieden mag. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de club. Bij gelijke bedragen en meer animo dan tafels wordt geloot.

Heb je interesse in een tafel? Stuur dan (uiterlijk 11 juli) even een mailtje met je naam, telefoonnummer de prijs en het aantal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

fotobijschrift Nieuw terras

tekst Martin Nijkamp


Deel op sociale media:

Terug naar boven