Jaarvergadering GM

Algemeen

BEST - De algemene ledenvergadering van GM kende dit jaar een opvallend grotere opkomst dan vorig jaar. Wellicht dat dit te maken had met de keuze om de bijeenkomst dit keer op een vrijdagavond te plannen. Tijdens de vergadering werden een aantal bijzondere leden, waaronder Jan Meesters, in de schijnwerpers gezet.

Jan Meesters benoemd tot erelid
Op de algemene ledenvergadering van GM is Jan Meesters benoemd tot erelid. De jarenlange inzet van Jan als bestuurslid en secretaris, altijd nauwgezet en goed voorbereid, waren hiertoe aanleiding. Jan maakte al vanaf 2001 deel uit van het bestuur. Jan is verder al jarenlang actief als trainer, jurylid, maakt deel uit van de websitecommissie, helpt mee met het onderhoud van het clubhuis en is altijd bereid om hand- en spandiensten te verrichten.

Jan Meesters nam afscheid als secretaris en wordt opgevolgd door Marleen Smulders

GM Beker voor Joke van Kasteren
Ook Joke van Kasteren werd tijdens de jaarvergadering in het zonnetje gezet. Joke is al jarenlang als vrijwilligster op allerlei fronten actief; trainster, onderhoud clubgebouw, barcommissie, vouwen en rondbrengen clubbladen, jurylid, organisatie verzorgingspost van wedstrijden en nog vele andere hand- en spandiensten. Zij ontving van de voorzitter, Bert van Drunen, voor haar jarenlange inzet de GM beker. In de pauze was Joke direct in de weer om hand- en spandienstren te verlenen achter de bar! Dat toont maar weer hoezeer zij die beker verdiend heeft.

Vrijwilligerstrofee voor Ingrid Brekelmans
De vrijwilligerstrofee ging naar Ingrid Brekelmans. Ook Ingrid is al jarenlang een boegbeeld in de WOC en betrokken bij de organisatie van wedstrijden. Ze was lange tijd trainster van de jeugd en is ook nog eens scheidsrechter. Vorig jaar heeft ze voor de eerste keer de organisatie van de kermiskampen op zich genomen. Ingrid is altijd bereid te helpen en dankzij haar is menig wedstrijd tot in de puntjes verlopen!

Meisjes Junioren A team krijgt Hans Maas Beker
Het kan ook haast niet anders. De geweldige prestaties van deze dames het afgelopen jaar, de deelname aan de NK en de hierbij behaalde 6e plaats, was reden om hen de Hans Maas Beker uit te reiken. Echter toppers deze GM meiden!

Jos Robben trofee voor Hanneke en Pieter Boelens
Hanneke en Pieter Boelens zijn op alle GM wedstrijden te vinden, en dat al jarenlang! Zeer betrokken juryleden die altijd klaar staan om mee te helpen. Niet voor niks dat Mia Robben hen de jurybeker uitreikte!


Deel op sociale media:

Terug naar boven