avgm logo desktop

Renovatie-update 5 - De nieuwe vloer ligt!

Algemeen

BEST - We zijn weer een paar weken verder. Afgelopen week is de nieuwe vloer gelegd. Daarnaast is gestart met het plaatsen van het nieuwe sanitair en afmonteren van de douchekoppen. Volgende week wordt dit afgerond en zal er gepoetst worden. Het werk voor de aannemer zit er dan op.

Video

Opnieuw nemen we je graag in een korte video mee door de verschillende ruimtes, zodat je de voortgang kunt zien. Klik op onderstaande link om de video te bekijken:

https://youtu.be/qmqbZnzehFA 

Planning week 46

  • Afronden plaatsen sanitair, douchekoppen en drukknoppen
  • Schoonmaak
  • Oplevering

Na de oplevering starten we met schilderen van de plafonds en de wanden. Degenen die zich hebben aangemeld hebben als het goed is allemaal bericht ontvangen. De planning is als volgt:

  • Vrijdag 18 november (19.00-21.00): voorbereidingen en afplakken van o.a. de vloer
  • Zaterdag 19 november (9.00-12.00 / 13.00-16.00) sausen plafonds en wanden
  • Zondag 20 november (9.00-12.00 / 13.00-16.00) kozijnen

Mocht het werk 's ochtends voorspoedig verlopen, dan kan het zijn dat het middagblok korter uitvalt of vervalt. Kun jij ook helpen? Aanmelden kan via deze link: https://datumprikker.nl/psx6cev3dwg47urc

Vragen, opmerkingen en reacties

Heb je vragen over de renovatie, stel die dan gerust bijvoorbeeld per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), WhatsApp (06-15314371) of wanneer we elkaar treffen op de baan.

tekst Martin Nijkamp


Deel op sociale media:

Terug naar boven