avgm logo desktop

66e Joe Mann Bosloop 28 januari 2024

Cross

BEST - Op zondag 28 januari organiseren we voor de 66ste keer de Joe Mann Bosloop (JMB). Dit jaar telt de wedstrijd ook mee voor onze interne Broos van Erp competitie, de uitslag van de JMB telt 2 keer meer voor het klassement.

GM leden kunnen gratis voorinschrijven tot en met vrijdag 26 januari via inschrijven.nl. Bij na-inschrijving op zondag de 28ste betalen ook GM leden 6 of 9 Euro, afhankelijk van de categorie.

We zoeken voor de opbouw van het parcours nog enkele mensen die op zondagochtend van 8-10 uur kunnen helpen in het bos bij het Joe Mann paviljoen. Als je je hiervoor aan wilt melden, neem dan contact op met Carlo Flapper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kunnen voor zowel de verkoopkraam bij de Joe Mann Bosloop als in het clubhuis bij het GM-wandelevent nog hulp gebruiken in de catering. Mocht je beschikbaar zijn tussen 9.00 en 15.00 uur, neem dan contact op met Martin Nijkamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma:

Starttijd

Categorie

9:50 uur

VB atleten

10:00 uur

Cross voor recreanten

11:00 uur

Lange cross

12:00 uur

Korte cross

12:15 uur

Prijsuitreiking Lange en Korte cross

Vanaf 12:30 uur

Wedstrijden voor de jeugd

Meer informatie en het volledige tijdschema is te vinden op onze website avgm.nl

We hopen een grote deelname vanuit GM!

 

 

tekst Petri van Horrik


Deel op sociale media:

Terug naar boven