avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

Finalewedstrijd Broos van Erp Crosscompetitie

Cross

BEST - Afgelopen zondag was de 3de en laatste cross van de Broos van Erp competitie. Gelukkig lag het parcours van de Blokhutcross er goed bij, waardoor de materiaalploeg de route volgens planning uit kon zetten. De 65 deelnemers liepen in een heerlijk zonnetje om uit te maken wie de crossclubkampioenen van 2024 zouden worden. Met name bij de volwassen was de deelname aan de magere kant, wat deels goedgemaakt werd door de pupillen en junioren, maar zeker ook door het publiek dat aanwezig was.

Na afloop van de cross kregen alle deelnemers die aan minimaal 2 van de 3 wedstrijden mee hebben gedaan hun GM gadget: een spike/schoenentas. Paul Hoen heeft vervolgens de ereprijzen uitgereikt aan de nummers 1,2, en 3 in de verschillende categorieën.

De atleten die 2 wedstrijden mee hebben gedaan en hun herinnering nog niet gekregen hebben, kunnen deze afhalen in ons clubhuis, tijdens de reguliere openingstijden. We vragen je de tas uiterlijk met het Stollenbikken op 30 maart op te halen.

Ook bij deze wedstrijden hebben we weer dankbaar gebruik kunnen maken van een flink aantal vrijwilligers: EHBO, wedstrijdsecretariaat, materiaalploeg, jury en catering.

tekst Petri van Horrik
foto Stijn Groen


Deel op sociale media:

Terug naar boven