avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

Over de sporen van Max Verstappen

Lopen

ZANDVOORT - Ook Vera Deij (9) wilde dit jaar met haar oudere broer Casper (13) en zus Lisa (11) van AVGM mee naar Zandvoort om op een echt racecircuit te rennen. “Gaaf, zeg! We zijn ook op de tribune gaan zitten om naar de andere renners te kijken. De warming-up was met leuke liedjes. Daarna moesten we wachten totdat de racelichten uit gingen. Gaaf om mee te maken”, vindt ze van haar debuut van afgelopen zondag. “Alleen een beetje jammer van die harde wind en regen.”
Ook Lisa hield het niet droog. “Die wind was écht niet lekker. Toen ik mijn jas uitdeed was het koud, brrr. Maar wel cool om hier net als vorig jaar weer te lopen. En weer een erg mooie medaille verdiend. Ik ben zelfs meer dan een minuut sneller dan vorig jaar”, zegt ze trots.
Vooral Casper genoot als echte Formule 1-fan van weer een rondje over het circuit: één volle lap. In alle vroegte heb ik Max Verstappen in Australië zien uitvallen: ik heb mijn ronde wel mooi volbracht. De omstandigheden hier waren niet goed: behoorlijk harde wind en af en toe regen. Doe mij het zonnetje van vorig jaar dan maar weer.”

Voor de uitslag ga je naar: Zandvoort Circuit Run

fotobijschrift Weinig zomerse taferelen vanaf de Zandvoortse tribune, met Vera, Casper en Lisa

tekst Pieter Grootes
foto Anja Deij-Provoost


Deel op sociale media:

Terug naar boven