avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

Help JIJ 'Team GM' aan de winst bij de Bestse Buurtkwis!?

Overig

BEST - Op zaterdag 13 april organiseert Buurtvereniging Hoge Akker de Bestse Buurtkwis. Ook wij gaan weer strijden voor de "Bolleboos-trofee", onder de naam “Team GM”. Dat wordt ongetwijfeld weer een gezellige avond!

Vorig jaar hebben we de Bolleboos-trofee gewonnen, die titel verdedigen we graag. Daarbij zoeken we nog hulp - lees: we zoeken jou!

Wat mag je verwachten?
Om 17.00 uur ontvangen wij de ca. 75 zeer uiteenlopende (en veelal moeilijke) vragen en opdrachten, die we uiterlijk om 22.30 uur moeten inleveren. De vragen hebben betrekking op Best (toen en nu), muziek, radio en tv, actualiteit, geschiedenis, sport, raadsels, en algemeen.

Het beantwoorden mag met behulp van laptop, telefoon, encyclopedieën, naslagwerken etc. ‘s Avonds laat wordt de uitslag en prijsuitreiking weer bij de Prinsenhof bekend gemaakt. 

Voor wie?
Of je nu parate kennis hebt (of niet), of je goed bent met Google of op welke andere manier van opzoeken/speuren/puzzelen dan ook houdt, of als je gewoon de sfeer komt verhogen en aan wilt moedigen, iedereen is welkom! Dat geldt ook voor vrienden, familie en kennissen.

Wil je meer informatie, of kom jij Team GM ondersteunen?
Je vindt hier meer informatie.

We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk op 3 april 2024.

fotobijschrift Team GM bij de prijsuitreiking in het Prinsenhof (april 2023)

tekst Martin Nijkamp


Deel op sociale media:

Terug naar boven