Baanatletiek

De pupillen van GM deden massaal mee aan de tweede Athletics Champs comtetitiewedstrijd in Eindhoven.

EINDHOVEN - Alweer was er zondag een grote opkomst van de pupillen van AV Generaal MichaĆ«lis: 29 pupillen U12 en 18 pupillen U10/U9/U8, zeg maar een touringcar vol. De ouders niet meegerekend dan. Tijdens de tweede wedstrijd van de Athletics Champs competitiewedstrijd in Eindhoven won het eerste U12-team het totaalklassement. Beide overige U12-teams eindigden op de tweede en vierde plaats in hun poule.

Bij de U12-klasse haalden Thijs Bakker (378) en Emma Sanders (342) zondag de meeste punten binnen voor hun team.
Ook de U10-klasse deed goed zaken: ook hier won het team het totaalklassement. Damian van Delft (330) en Nova Molenaar (296) behaalden de meeste punten voor hun team.
Het gecombineerde U9/U8-team werd vierde in totaal en eerste in hun poule. Hier schitterden Olivia Nieuwenhuijsen (329) en Daan Anker (260).
Ook waren er weer veel persoonlijke records. Bij de U10/U9/U8-teams had iedereen wel een persoonlijk record of een evenaring bij het vortexwerpen, en zeventien van de achttien bij het hoogspringen en verspringen. Bij het U12-team had iedereen een pr met de 60 meter sprint en 60 meter horden. 

fotobijschrift De pupillen van GM deden massaal mee aan de tweede Athletics Champs comtetitiewedstrijd in Eindhoven.

tekst Pieter Grootes
foto Stijn Groen