Organisatiecommissie GBB-loop spreekt dank en waardering uit

Lopen

BEST - De redactie heeft maandag een brief ontvangen waarin de organisatiecommissie haar grote dank en waardering uitspreekt voor alle mensen die bijgedragen hebben aan een wederom zeer geslaagde editie van de Goed Beter Best Loop. De brief hebben we hieronder integraal geplaatst.

 

Beste mensen,

De Rabobank Goed Beter Best Loop en de KidsRun 2013 zitten er weer op. Vele honderden lopers, van heel jong tot behoorlijk op leeftijd, hebben het gure weer getrotseerd en ons op een mooie hardloopwedstrijd getrakteerd. Toen wij als organisatiecommissie besloten om deze wedstrijd van januari naar maart te verhuizen hadden we duidelijk betere weersomstandigheden in gedachten. Wij gaan er alles aan doen om voor 2014 aangenamer weer te bestellen!

Een dikke pluim wil ik namens de organisatie uitdelen aan de ruim honderd vrijwilligers die ons in de laatste dagen, en vooral op zondag, hebben geholpen om dit evenement te organiseren. Respect voor jullie allemaal die vele uren in de kou hebben gestaan als verkeerspost of wegafzetter, op de drankposten, als jurylid, fietsers of ons hebben geholpen bij het opbouwen en weer afbreken. Hierbij mogen we ook de verzorging en de inschrijfbureaus, de kantine en de organisatie van de KidsRun door Korein zeker niet vergeten.

In deze dank wil ik ook betrekken de steun van de gemeente Best, de politie, EHBO en Tennisvereniging Smashing, en alle bewoners aan of rond het parcours voor hun begrip.

Wij kijken terug op een geslaagd AVGM-evenement! Na afloop mochten wij vele complimenten van de deelnemers in ontvangst nemen. Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder jullie steun. Heel veel dank.

Namens de Organisatiecommissie Rabobank Goed Beter Best Loop/KidsRun,

Bas van Hoof


Deel op sociale media:

Terug naar boven