Unieke kans voor pupillen: raak je atletiekheld aan!

Baanatletiek

PAPENDAL - Ben jij fan van Dafne Schippers, Gregory Sedoc of Churandy Martina en wil je ze van heel dichtbij meemaken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar pupillen die hand in hand met hun helden het Olympisch Stadion willen inlopen.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli zijn de Nederlandse kampioenschappen atletiek in Amsterdam. Wij willen een aantal onderdelen extra kleur geven door de atleten één voor één het stadion te laten binnenwandelen en ze voor te stellen. Een pupil in clubtenue begeleidt ze dan door de Marathonpoort naar binnen. En jij kunt die pupil zijn!

Heb je zin om met je ouders naar de NK atletiek te komen, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mail je naam, geboortedatum, vereniging en geef aan op welke dag(en) je kunt, dan hoor he zo snel mogelijk of en wanneer je bent ingepland. Op zondag kun je ook nog meedoen aan de 1K, een kilometer hardlopen. Deze wedstrijd begint om 12.45 uur.

Je ouders mogen gratis naar binnen en je krijgt wat lekkers van ons.

Namens de Atletiekunie,

Erna Jansen

 

UPDATE: Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. Vanuit dat Atletiekunie heeft ons het bericht bereikt dat er veelvuldig is gereageerd vanuit heel Nederland.


Deel op sociale media:

Terug naar boven