Uitbreiding opslagruimte

Algemeen

BEST - Eindelijk... na jaren van vergaderen, aanvragen, aanpassingen, zoeken naar financiële middelen en mogelijkheden, afstemmingen en wat er al niet bij een uitbreiding van gebouwen komt kijken, is er dan nu een uitbreiding van de opslagcapaciteit voor GM in zicht gekomen. De oplevering van de extra berging zal eind september plaatsvinden. De bouw is een kleine drie weken geleden gestart en inmiddels begint het gebouw steeds meer zijn definitieve vorm aan te nemen.

Er gaat echter nog veel meer veranderen op de baan. Zo wordt ook de parkeerplaats compleet opnieuw ingericht en zal als gevolg daarvan ook onze poort verplaatst gaan worden. Het fietspad achter ons gebouw zal op termijn komen te vervallen en het Tennispad is voor de zomervakantie al afgesloten. Op de plaats van het Tennispad worden voor de tennisvereniging extra velden aangelegd en ook onze nieuwe berging komt op de plaats van het voormalige tennispad te staan.

De komende periode zullen we dus nog uit moeten gaan van de nodige bouwwerkzaamheden op en rond onze accommodatie.

Bij de foto's is een link geplaatst naar een fotoalbum met foto's van de voortgang. Dit album zal regelmatig aangevuld worden. Een uitgebreid verslag zal in de eerstvolgende editie van het clubblad te lezen zijn.

tekst Martin Nijkamp en Tom Lassing
foto Martin Nijkamp


Deel op sociale media:

Terug naar boven