Drie GM'ers ontsnapt uit gevangenis

Lopen

SCHAIJK - Drie GM-leden zijn zaterdag ontsnapt uit de zwaarbewaakte gevangenis van Schaijk. Dit gebeurde tijdens de Breakout Run, een zogenaamde obstacle run over een afstand van 15 kilometer.

Deze obstacle run bestond uit 18 hindernissen die allen twee keer overwonnen dienden te worden. Obstakels als rioolpijpen waar je door- en overheen moest klimmen en diverse andere "klim"-hindernissen. Netten en prikkeldraad waar je onderdoor moest kruipen, politiehonden, ME personeel met bepantsering. Door, maar ook geheel onder water, onder hindernissen door. Containers beklimmen, door/over hoge stapels banden klauteren, met autobanden rennen. Veel los zand, dwars door het bos en de modder en om uiteindelijk ook nog de paintbalschutters te ontwijken. Het kostte veel kracht, inspanning en ook blauwe plekken.

Uiteindelijk hebben Dennis Scheepers, Cor van de Nieuwenhuisen en Norbert de Zeeuw de vrijheid gevonden.

Als je de Army Urban run te zwaar vond, ben dan gewaarschuwd. Deze Breakout run is een factor 2 zwaarder. Sta je echter wel open voor uitdagingen, ben je niet bang voor diverse schaafwonden en lach je om blauwe plekken (en het kost je nog geld ook) ... schrijf je dan volgend jaar op tijd in. Wij zijn er dan zeker weer bij!

tekst Norbert de Zeeuw

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven