Oproep i.v.m. oplevering materiaalruimte

Algemeen

BEST - Aanstaande vrijdag zal de nieuwe materiaalruimte opgeleverd worden. Afgelopen week is er gevoegd, is de deur geplaats en is er een tegelpad gelegd tussen het nieuwe hok en de baan. Daarnaast is het werk aan het dak afgerond.

Het enige wat nog moet gebeuren is het aanleggen van de elektriciteit. Binnen in het hok wordt een basisinstallatie aangelegd door de aannemer (licht, een wandcontactdoos en een buitenlamp), maar buiten hebben wij zelf nog flink werk te verzetten.

Om de wedstrijden goed te kunnen draaien moet er een dataverbinding komen tussen het clubgebouw, de jurytrappen en het materiaalhok. Die kabel moet ingegraven worden en dan kan er meteen een elektriciteitskabel worden meegelegd.

Wij moeten de stroomvoorziening dus zelf aanleggen en daarvoor met de hand een sleuf graven. Alle hulp daarbij is welkom, want het is nogal een afstand...!

Vrijdag 20 september vanaf 13.00 uur starten we met graven. Zou je een bijdrage kunnen leveren, dan is later aansluiten prima. Kun je maar een deel van de middag, dan is dat ook geen probleem. Hoe hard het gaat is afhankelijk van de hulp. Ook begin van de avond zal er waarschijnlijk nog werk zijn (tot uiterlijk 20.00 uur, i.v.m. de schemering).

Catering wordt verzorgd.

Kun en wil je een bijdrage leveren dan hoor ik dat graag.

Martin Nijkamp
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

tekst Martin Nijkamp
afbeelding trendholland.com


Deel op sociale media:

Terug naar boven