Start met graafwerkzaamheden

Algemeen

BEST - Zoals eerder aangekondigd is vandaag gestart met de graafwerkzaamheden om de stroomvoorziening te realiseren naar het nieuwe materiaalruimte.

Tegenslag vandaag was dat de oplevering van de materiaalruimte is uitgesteld i.v.m. een probleem met de betonvloer. De aannemer zal dit hoogstwaarschijnlijk komende week oplossen. Dit weekend kan dus niet gestart worden met het overhuizen van de eerste materialen uit het oude materiaalruimte.

Wat wel goed is verlopen is het graven. Dankzij veel hulp is het gelukt om in één dag de geul uit te graven tussen het clubhuis en de nieuwe materiaalruimte (dat is maarliefst 130 meter). Heel veel dank aan degenen die hier vrijwillig een deel van de middag, of zelfs de hele middag aan hebben besteed. Zonder alle hulp was dit onmogelijk geweest.

Het werk is nog niet af. Er moeten nog verschillende stukken pijp aangesloten worden en een groot gedeelte van de geul moet nog dicht worden gegooid. Tijdens de clubkampioenschappen zal dit wellicht voor enige overlast zorgen bij het hekwerk naast de sprintbanen.

In het fotoalbum met foto's van de uitbreiding materiaalruimte zijn enkele nieuwe foto's opgenomen van de werkzaamheden van vandaag.

Nogmaals heel veel dank aan degenen die vandaag een bijdrage hebben geleverd!

tekst & foto Martin Nijkamp

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven