Oplevering materiaalruimte en werkzaamheden parkeerplaats

Algemeen

BEST - Deze week is vanuit de gemeente bekend gemaakt dat de aannemer zich aanstaande donderdag en vrijdag in zal spannen om de vloer van de materiaalruimte zo af te werken dat deze goedgekeurd wordt voor de definitieve oplevering van de materiaalruimte. Wanneer dat lukt kunnen we vanaf volgende week maandag beschikken over de extra opslagruimte.

Volgende week zal dan gestart worden met het leeghalen van de container die bij de hoofdingang staat, het verwijderen van het welkomstbord en het tijdelijk weghalen van de publicatieborden bij de fietsenstalling. Dit om de aanpassingen aan onze entree en fietsenstalling (samenhangend met de herinrichting van de parkeerplaats) mogelijk te maken.

De herinrichting van de parkeerplaats en aanpassingen aan onze poort en fietsenstalling zullen uitgevoerd gaan worden door Bert Schepens BV uit Best. Ongeveer half oktober zal daarmee gestart worden.

Zodra meer bekend is over de planning van deze werkzaamheden en de gevolgen voor de toegankelijkheid van onze accommodatie zal dat op de website worden gepubliceerd.

tekst Martin Nijkamp
foto Niels Groen

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven