Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 13 mei 2014
 

Vrijwilligers gezocht voor de School Olympiade.

Op vrijdag 8 juni wordt in Best de School Olympiade gehouden. Om 8:30 uur komen alle scholen naar de atletiekbaan en om 14:00 uur komen alle kinderen weer terug naar de atletiekbaan voor de prijsuitreikingen en afsluiting van deze mooie sportdag.

Beste GM-ers,

Op vrijdag 8 juni wordt in Best de School Olympiade van 8:30 uur tot 14:30 uur gehouden. Atletiek is een van de onderdelen die tijdens dit evenement als wedstrijd gehouden gaat worden. Ook zijn op onze accommodatie het opening- en sluitingdeel van de School Olympiade. Om deze dag goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee zouden willen helpen o.a. met jureren van de onderdelen. Wij zijn op zoek naar GM-ers, ouders, atleten, eigenlijk naar iedereen van 14 jaar en ouder die op vrijdag 8 juni van 9:30 tot 14:00 uur tijd en zin heeft om mee te helpen.
Stuur een mailtje naar Jan van Dijk; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , coördinator Atletiek School Olympiade.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven