Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 20 mei 2014
 

Wie gaan de vrijwilligersavond organiseren?

AVGM telt veel vrijwilligers die vaak wekelijks actief zijn om de vereniging draaiende te houden. Het is historisch gegroeid, dat deze vrijwilligers eenmaal per jaar in het zonnetje worden gezet. Het ene jaar is dat een middag en het andere jaar op een avond.

Dit jaar is de vrijwilligersavond op zaterdag 6 september. De laatste jaren zijn deze feestjes georganiseerd door het bestuur. Maar er zijn vast leden die het leuk vinden om zo'n feestavond te organiseren en die dat waarschijnlijk ook heel goed kunnen. Wij zitten te denken aan twee of drie enthousiaste mensen die dat op zich nemen, indien gewenst en waar nodig zullen bestuursleden daar uiteraard behulpzaam bij zijn.

Voel jij je aangesproken of wil je misschien meer informatie? Neem dan contact op met Bert van Drunen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marleen Smulders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een van de andere bestuursleden.

Marleen Smulders, secretaris AVGM
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven