Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Baan

Uitgave 28 mei 2014

Avondwedstrijden pupillen en junioren D.

Avondwedstrijden 2 en 4 juni

Beste atleten en ouders,

In juni worden de eerste avondwedstrijden van het jaar gehouden. Op beide dagen hebben alle atleten een avondwedstrijd. Deze wedstrijden zijn o.a. om de atleten kennis te laten maken met atletiek als wedstrijdsport. Daarnaast kunnen ze punten halen voor de PR – competitie en hun Eisen halen voor de Eisenkaart. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig maar wel met jury die ervoor zorgen dat iedereen met een geldige poging de onderdelen verlaten.
Om deze wedstrijd tijdens de traininguren plaats te laten vinden zijn er verschillende opstartmomenten. Sommige categorieën beginnen wat vroeger dan andere. Dit is gedaan om de onderdelen beter op elkaar te laten aansluiten en de wachttijd zo kort mogelijk is. Wel moeten jullie je op de wedstrijddag en aanmelden in de kantine en dan krijg je een startnummer dat je voorop mag vastspelden. Ook wordt er een gezamenlijke warming-up om de atleten goed voor te bereiden op de wedstrijd. Het schema hieronder laat zien hoe laat je moet inschrijven, de warming-up begint en hoe laat het eerste onderdeel begint. Is de groep klaar op het eerste onderdeel dan kan men gaan naar het tweede onderdeel. Is daar geen groep meer bezig dan kan men beginnen aan het tweede onderdeel.
Omdat de groepen dermate groot zijn kunnen we bij alle technische onderdelen maar 2 pogingen toestaan. Mocht een kind alleen maar ongeldige pogingen heeft neergezet mag je stoppen wanneer er een geldige poging is gehaald. Sprint wordt 1 keer gedaan.
Veel onderdelen staan op het programma en om e.e.a. in goede banen te leiden vragen we de hulp in van de ouders of dat men mee zou kunnen helpen met jureren. Ban Saris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) is coördinator van de jury. Aan hem kun je doorgeven dat jij mee kunt helpen. Geef daarbij aan bij welke categorie je wilt helpen zodat je bij je eigen kind ingedeeld wordt.

Programma avondwedstrijd maandag 2 juni.

Pupillen C & mini, Inschrijven vanaf 18:00u, Warming-up 18:15u, Aanvang wedstrijd 18:30u.
Onderdelen: 40m, verspringen en Vortexwerpen.

Junioren D, Inschrijven vanaf 18:15u, Warming-up 18:30u, Aanvang wedstrijd 18:45u.
Onderdelen: 60m / 80m, verspringen en speerwerpen.
De onderdelen volgen elkaar op. Wanneer de ene groep klaar is kan de volgende beginnen. Na het inspringen / inwerpen heb je 2 pogingen, mochten deze fout zijn dan heb je nog een poging, zolang tot dat je een geldige poging hebt. Er is geen prijsuitreiking.

Pupillen B hebben hoogspringen hoog 2 Inschrijven vanaf 18:00u, Warming-up 18:15u, Aanvang wedstrijd 18:30u.

Pupillen A1 en A2 hebben hoogspringen om 18:45u op hoog 1 en 2 ((wanneer B's klaar zijn of tegelijk wanneer mogelijk) en worden ingedeeld op aanvangshoogte. Inschrijven vanaf 18:15u, Warming-up 18:30u, Aanvang wedstrijd 18:45u.

Programma avondwedstrijd woensdag 4 juni.

Pupillen B, Inschrijven vanaf 18:00u, Warming-up 18:15, Aanvang wedstrijd 18:30u.
Onderdelen: 40m, verspringen en Vortexwerpen.

Pupillen A, Inschrijven vanaf 18:15u, Warming-up 18:30, Aanvang wedstrijd 18:45u.
De onderdelen volgen elkaar op. Wanneer de ene groep klaar is kan de volgende beginnen. Na het inspringen / inwerpen heb je 2 pogingen, mochten deze fout zijn dan heb je nog een poging, zolang tot dat je een geldige poging hebt. Er is geen prijsuitreiking.
Onderdelen: 60m, verspringen en Vortexwerpen.

Pupillen C & mini hebben hoogspringen hoog 2 Inschrijven vanaf 18:00u, Warming-up 18:15u, Aanvang wedstrijd 18:30u.

D junioren hebben hoogspringen om 18:45u op hoog 1 en 2 (na pupillen C/mini) en worden ingedeeld op aanvangshoogte. Inschrijven vanaf 18:15u, Warming-up 18:30u, Aanvang wedstrijd 18:45u.

Wanneer mogelijk (aantal juryleden en hulp ouders) worden er meer sectoren uitgezet. Indeling wodt op wedstrijddag opgehangen. 

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven