Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 6 juni 2014
 

Trainer voor VB-atleten gezocht

De VB-atleten, ook wel bekend als 'specials', is een vrolijke groep atleten die al meer dan 15 jaar deel uitmaakt van de GM-gemeenschap. De groep is ontstaan vanuit de wens van de gemeente Best om mensen met een verstandelijke beperking ook actief deel te laten nemen aan sport.
De groep bestaat op dit moment uit acht atleten en deze mannen en vrouwen hebben dringend behoefte aan een nieuwe trainer.

Weet je hoe je met mensen met een beperking moet omgaan en vind je het leuk om deze groep wekelijks te begeleiden? Dan ben jij precies de vrijwilliger die we zoeken. Indien nodig kun je ook een opleiding volgen.
De trainingen zijn op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur; daarnaast doen de atleten ook mee aan wedstrijden, waarbij begeleiding door de trainer gewenst is.

Belangstelling of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Adri Raaimaker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 0499-399464 of Marleen Smulders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 0499-390298.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven