Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 28 juli 2014
 

Tour de Bayeux, 5 mei 2015

Op 5 mei 2015 is Nederland 70 jaar bevrijd. Dit is voor een aantal sportievelingen van AVGM de aanleiding voor een uniek en geweldig initiatief, namelijk het bevrijdingsvuur uit Bayeux, Frankrijk ophalen en in ruim 650 km via Den Bosch naar Best brengen.

Om dit te realiseren moet er nog heel veel gebeuren en geregeld worden!
Er zijn veel mensen nodig zoals de lopers zelf, fietsers die de lopers begeleiden, chauffeurs die de bussen en campers besturen en cateraars voor het eten.

Er zijn transportmiddelen nodig in de vorm van personenbusjes, campers en bestelbussen. Daarnaast zijn er nog vele andere zaken nodig om de Tour de Bayeux zo prettig en aangenaam mogelijk te maken, dus iedereen die daar een bijdrage aan kan leveren is van harte welkom.

Er is helaas maar een beperkt budget, dus we zijn afhankelijk van giften, gunsten en donaties.
Van alle deelnemers aan de Tour de Bayeux, 5 mei 2015 vragen we een bijdrage van € 100,- om de kosten te dekken. Daarnaast vragen we iedereen die een camper, personenbus of transportbus beschikbaar wil stellen, van 2 t/m 5 mei 2015, zich te melden. Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om fondsen en sponsoren te werven om de eigen bijdrage te verlichten en om materieel te huren of aan te schaffen. Indien de baten de kosten overschrijden zal het overschot gedoneerd worden aan de Voedselbank in Best.

Met de Tour de Bayeux, 5 mei 2015 zetten we AVGM enorm op de kaart en dit heeft een uitstraling tot ver buiten Best, maar we hebben daarbij wel jullie hulp nodig.

Voor deelnemers, fondsen, ondersteuning, ideeën en het eventueel beschikbaar stellen van transportmiddelen meld het via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de vriendelijke groeten,

Team Tour de Bayeux, 5 mei 2015
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven