Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Baan

Uitgave 18 november 2014

Bingo en Feestavond jeugd Baanatletiek 

Beste atleten, ouders, verzorgers en trainers,

De Baanatletiek heeft in december weer hun feestavond voor de jeugd. De pupillen hebben een Bingo, de junioren en ouder een themafeestavond en tussen beide activiteiten worden er ook nog wat prijzen uitgereikt.

Hallo jongens en meisjes pupillen,

Op vrijdag 12 december 2014 is er weer de jaarlijkse bingoavond voor de pupillen van GM.

Voor de pupillen begint de avond om 18.00 uur met een gezellige bingo waar natuurlijk weer veel leuke prijzen te winnen zijn. Deze bingo duurt tot 20.00 uur.
D-junioren mogen aangeven of ze aan de bingo mee willen doen of bij feestavond aanwezig willen zijn (vul dat op je aanmeldstrook of bij je email in).

De atleten hoeven verder niets mee te brengen. Wij zorgen voor drinken en wat te snoepen.

Om 20.15 uur worden de junioren en de ouders van pupillen en junioren verwacht voor het officiële gedeelte. Diverse prijzen zullen worden uitgereikt. Ook is er even tijd om stil te staan bij de pechvogels van dit jaar en voor het uitreiken van de eisenkaarten.
_____________________________________________________________________________________
Geef via onderstaand strookje vóór 5 december door of je komt (in de brievenbus in d'n Opstap).
_____________________________________________________________________________________

Voor- en achternaam pupil / junior .............................................................................................................................,

Leeftijd .....   jaar, komt op vrijdag 12 december 2014 naar   de bingo /  feest avond* 

(* Doorhalen wat niet van toepassing is.)

Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of voor junioren aanmelden via Facebook activiteit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Junior Atleten en ouder,

Hierbij informatie betreffende de eindejaarsactiviteit van AVGM op vrijdag 12 december 2014. Zoals gewoonlijk bestaat de avond uit drie gedeeltes waarvan de laatste twee voor de junioren zijn. Het betreft het officiële gedeelte met de uitreiking van de AVGM prijzen en een onofficieel gedeelte waarbij plezier centraal staat.

De bedoeling is dat jullie allemaal tijdig aanwezig zijn. Het officiële gedeelte begint om 20.15 uur. Hierna (tot uiterlijk 00.30 uur) is dan het vervolg met als thema: MINUTE to WINE it! 

Zoals al eerder gemeld krijgen alle atleten 3 consumptiebonnen. Mocht je meer willen drinken dan is de prijs voor een glaasje fris en eventueel voor de oudere atleten (boven 18 jaar) onder ons 1.80 euro voor een biertje of wijntje. Natuurlijk zorgen wij er voor dat er ook wat te knabbelen en snacken zal zijn en niet te vergeten zorgen we voor bijpassende muziek. Deze zal verzorgd worden door de lokale DJ Martin, bekend in de wijde omtrek van het sportpark.

Dus zorg dat je erbij bent en geef je snel op !!!!!!!!


Dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  via de aangemaakte facebook activiteit of stop een briefje in de brievenbus in D'n Opstap. Dit mag je niet missen.

Vrijdag 12 december 2014 van 20.15 tot 00.30 in D'n Opstap

NACB.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven