Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 3 februari 2015
 

Opvolger Pannekoekenmolenloop: Stuwwalloop!

Gedurende een aantal jaren zijn we met een groot gezelschap van lopers en wandelaars per bus naar Zeeland afgereisd om aldaar deel te nemen aan de befaamde Pannekoekenmolenloop. Voor dit jaar is de organisatie op zoek gegaan naar een nieuw reisdoel en loopevenement. En de keus is gevallen op de magnifieke Stuwwalloop in Oosterbeek!

Deze loop vindt plaats op zaterdag 30 mei 2015 (aanvang 19.00 uur) in de omgeving van Doorwerth en Oosterbeek. Geniet van fraaie parcoursen over de landgoederen en door het stuwwallenlandschap.

Het betreft hier een wedstrijd en trimloop van 5, 10 en 15 km voor mannen, vrouwen en masters. De beklimming van de Italiaanseweg is een prachtige adembenemende klim. Over een lengte van 800 meter met haarspeldbochten naar de top van de stuwwal, het Dunoplateau. Het aantal klimmen is een stuk minder dan tijdens de Pannekoekenmolenloop, maar de klim naar het Dunoplateau is qua lengte en stijgingspercentage er een van de buitencategorie! Voor meer informatie kan je kijken op de website van de Stuwwalloop (zie links onderaan).

Gezien het starttijdstip van deze loop hebben we besloten om hier geen gezamenlijk eten aan te koppelen, maar blijven de faciliteiten gedurende de heen- en terugreis in de bus hetzelfde als in voorgaande jaren. Oftewel, aan koffie, thee, cake, fris, wijn, bier en versnaperingen in de bus zal het niet ontbreken. De busreis inclusief bovenstaande consumpties kosten 10 euro per persoon. Nog een afzakkertje na afloop in de kantine van AVGM behoort ook tot de mogelijkheden.

De bus vertrekt vanaf het parkeerterrein bij ons clubgebouw om 16.45 uur en komt weer rond 22.30 uur in Best terug.

Ben je in voor een gezellige avond, durf je de uitdaging aan en ben je niet bang voor een klim van 800 meter? Schrijf je dan snel in voor de busreis en het loopevenement!

Inschrijven voor de busreis gaat via onze AVGM-website. Zie eerste link onderaan.
Zekerheid van een plaats in de bus geschiedt op basis van binnenkomst aanmelding.
De reservering voor de busreis is pas definitief als de kosten van 10 euro zijn overgemaakt op de rekening van AVGM (het rekeningnummer verschijnt bij het inschrijven).

Inschrijven voor het loopevenement gaat via de website van het evenement. Zie tweede link onderaan.
Deelnamekosten zijn 7 euro voor de 5 km, 8 euro voor de 10 km en 9 euro voor de 15 km.

Dit jaar is er  voor onze wandelaars wederom de mogelijkheid om mee te gaan. Pieter van der Sanden zal een route van ca. 15 km in de omgeving van Oosterbeek-Doorwerth-Renkum-Wolfheze verzorgen.

We rekenen weer op een grote deelname en verheugen ons weer op een gezellige busreis!

Namens de organisatie,

Harm Bakker
Norbert de Zeeuw
Pieter van der Sanden


Links
Inschrijven busreis AVGM
Inschrijven Stuwwalloop
Website Stuwwalloop


NB
Bij latere afmelding zal de bijdrage voor de busreis niet geretourneerd worden i.v.m. reservering bus.
De 10 euro p.p. is voor de busreis en drankjes/versnaperingen in de bus.
De inschrijfkosten voor de hardloopwedstrijd (7, 8 of 9 euro) en eventuele drankjes ter plekke en na afloop bij AVGM zijn voor eigen rekening.
Vorig jaar heeft ook AVGM een bijdrage geleverd, waardoor deze lage prijs mogelijk was. Mocht de prijs voor 2015 iets hoger uitvallen, dan wordt dit uiteraard zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven