Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen 

Uitgave 30 maart 2015

Sponsordeal AVGM

Op de Beursvloer 2015 is tussen AVGM (Peter Cras en Marleen Smulders) en Leandra Lassing (jawel, dochter van) een interessante beursdeal gesloten. AVGM (jeugd)leden gaan EHBO sticks (LIPS) verkopen.

Dit zijn een soort lipbeschermingssticks, maar dan met een enorm extra voordeel. Dat voordeel is dat er Aloë Vera in zit, Aloë Vera is een geneeskrachtige plant met een helende werking zodat het ook goed te gebruiken is als EHBO stift op schaafwondjes en bij plekken waar het jeukt. Ideaal dus voor sporters en ook ideaal om weg te geven of als cadeautje in te slaan voor nu of aan het einde van het jaar. Van ieder verkocht exemplaar (prijs 5 euro) gaat 1 euro naar de club en als de verkoper een jeugdlid is, krijgt deze ook 40 cent. Alle LIPS die rechtstreeks door Leandra bij AVGM verkocht worden, krijgt de club 1,40 euro voor.

Er zijn voor de jeugdige verkopers van AVGM extra prijzen te winnen. Zo is er een tussenstand prijs. Wie op 1 mei de meeste bestellingen heeft gerealiseerd, krijgt een extra prijs. De beste drie jeugdige verkopers aan het eind van de actie op 31 mei krijgen ook een extra prijs. De prijsuitreiking zal op maandag 8 juni om 20:00 uur in D'n Opstap plaatsvinden.

Wat gaan we doen met het geld voor de club? Dit geld gaan we gebruiken om er Atletic Champ materiaal voor de pupillen van te kopen. De club heeft al wat materiaal, maar omdat het duur spul is, durven we het niet tijdens de trainingen te gebruiken. Het materiaal dat we via deze sponsoractie kunnen kopen, zal tijdens de trainingen gebruikt gaan worden.

Hoe doe je mee?

- Wil je mee helpen verkopen?
Op woensdag 8 april gaan we beginnen. Je kan dan voor de training een envelop meekrijgen met daarin een bestelformulier en kaartjes.
Je kan per envelop 12 LIPS verkopen. Let op! Om snel uit te kunnen leveren, lever je iedere envelop een week na je eerste bestelling weer in en dan krijg je een nieuwe envelop mee. Zo kunnen we ook de tussenstand goed bij houden. Het kan dus zijn dat je dan nog geen 12 bestellingen hebt, maar we hopen uiteraard dat het je wel steeds lukt om iedere week 12 LIPS te verkopen.
Je enveloppen met bestellijst en het geld erin lever je voor de training in bij trainer Tom Lassing, bij Peter Cras, bij Leandra Lassing of bij Heidi van Hak. Dus aan degene van hen die er op de trainingsavond voor de training aanwezig is.
Bestellers betalen vooraf 5 euro cash. Het is dus van groot belang dat je hun gegevens goed opschrijft. Je moet namelijk zelf de LIPS ook weer afleveren.

- Wil je LIPS bestellen?
Dat kan bij de jeugdleden, of rechtstreeks bij Leandra Lassing of bij Peter Cras. Ook zal er in de kantine een intekenlijst klaargelegd worden. We hopen dat veel leden deze LIPS ook zelf gaan bestellen. Het is een prachtig product en je helpt de club er ook nog mee.

Jeugdleden krijgen op de training een verdere uitleg mee. Op en vanaf 8 april zijn de enveloppen beschikbaar en begint de sponsordeal en wedstrijd. 
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven