Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 18 april 2015
 

Parcoursbewaking GBB zoekt vrijwilligers

Op zondag 17 Mei houden we weer de Korein Kidsrun en de Goed Beter Best Loop. Om deze wedstrijden in goede banen te leiden zijn veel vrijwilligers nodig. Zo ook voor de parcoursbewaking. Deze mensen zorgen voor de veiligheid van de lopers door een verkeersvrij parcours te regelen. Ook wijzen zij wanneer nodig lopers de juiste weg. In totaal zijn er 42 Parcoursbewakers nodig, we hebben al 23 aanmeldingen dus zoeken nog 19 vrijwilligers!

We zijn op zoek naar AVGM leden die deze dag mee willen helpen. Wellicht kunt u niet meelopen door een blessure of een andere reden. Dan is dit een mooie kans om toch mee te doen met de Goed Beter Best loop!
U krijgt, afhankelijk van uw taak, een korte training tot Verkeersregelaar met een certificaat. Deze training kunt u volgen via internet, in totaal kost u dat ongeveer een uurtje. Deze training is dus niet voor iedereen noodzakelijk. Op de dag zelf wordt u om 10.30 uur verwacht in het clubhuis. Rond 14.00 uur is de loop weer afgelopen. Uiteraard wordt voor die dag voor de inwendige mens gezorgd: u krijgt een lunchpakket en twee consumptiebonnen. Vanzelfsprekend krijgt u voorafgaand en op de dag zelf duidelijke instructies over wat er van u wordt verwacht.
Wilt u bijdragen aan dit fantastische evenement en er mee voor zorgen dat collegalopers veilig kunnen lopen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld u aan!

Voor vragen kunt u terecht bij,
Ferry van Rosendaal, Coordinator Parcoursbewaking GBB loop
06-2156703

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven