Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 10 maart 2013

Vanavond 10 maart nieuwe website AVGM live

Beste leden van AVGM,

Na vele maanden van voorbereidend werk kunnen we jullie melden dat vanavond 10 maart de nieuwe website voor AVGM live gaat. De nieuwe website is een grote verbetering ten opzicht van de oude website en wij zijn enorm trots op het eindresultaat.

We hadden de nieuwe website niet kunnen realiseren zonder de ideeën en suggesties die door verschillende mensen zijn aangedragen. Daarvoor willen we iedereen heel hartelijk bedanken.

De nieuwe website is gebouwd op basis van een modern content managementsysteem waardoor het beheer voor onze redacteuren makkelijker wordt. De website kan nu ook bekeken worden op een tablet computer of smartphone. We nodigen jullie uit om ook dat eens te proberen.

Binnenkort gaan we het Facebook- en Twitteraccount van AVGM koppelen aan de website. Nieuwsberichten worden dan automatisch op onze Facebookpagina en Twitter geplaatst. Op die manier is het nieuws rondom AVGM nog makkelijker te volgen.

Heel veel plezier met de nieuwe website. Jullie opmerkingen en suggesties horen wij graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De AVGM websitecommissie:
Jan Meesters, Patrick Bindels, Rohan de Bresser, Nel van Oort, René Uijthoven, Kathinka van Dijk, Herman Wester en René Kreijveld.

N.b. de links bovenin deze nieuwsbrief werken nu nog niet. Bij de eerstevolgende nieuwsbrief vanaf de nieuwe website zullen de links wel werken.
  Atletiekvereniging AVGM
Constantijnlaan 2
5684 CZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven