Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 14 mei 2015
 

Heilige Eikloop en brunch

wandelaar fietser hardloper heilige eik


Een traditionele gebeurtenis bij de atletiekvereniging Generaal Michaëlis is het bezoek aan de Kapel van de Heilige Eik op de laatste zondag van mei -de Mariamaand- en dit jaar dus op 31 mei. Degene die wil weten hoe deze traditie is ontstaan, kan dat lezen op pagina 138 van het jubileumboek 50 jaar A.V. Generaal Michaëlis op z’n best. *  


brunchU kunt op verschillende manieren naar de Heilige Eik gaan. Wandelend, hardlopend of fietsend. Terug kan op dezelfde wijze of met de auto. U kunt zich opgeven door middel van een digitaal inschrijfformulier op de website. Op dat formulier kunt u aangeven hoe te gaan naar de Heilige Eik, hoe u terug wilt gaan en niet in het laatst of u deelneemt aan de brunch na terugkomst.  Ook zijn we op zoek naar chauffeurs die in ruil voor een gratis brunch, deelnemers willen ophalen van de Heilige Eik. Zij kunnen zich hiervoor door middel van hetzelfde formulier opgeven. 

Voor meer informatie, zoals vertrektijden, kosten en inschrijving, verwijzen we naar de informatiepagina Heilige Eikloop op onze website. 

We hopen op veel, positieve reacties!

Namens de Neven Activiteiten Commissie:
Ria van Dooren en Bram Flierman


* Het jubileumboek ligt ter ter inzage in de kantine (vragen aan de bar). Het verhaal over het ontstaan van de Heilige Eikloop is als bijlage met deze nieuwsbrief meegestuurd.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven