Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 18 mei 2015
 

Goed Beter Best Loop 2015 en KidsRun 

Organisatie kijkt tevreden terug en bedankt vrijwilligers

Gisteren heeft AVGM voor de 26e keer de Goed Beter Best Loop en de KidsRun georganiseerd. Ditmaal waren de weergoden ons goed gezind. Misschien was het voor de lopers net even te benauwd, maar voor de
organisatie waren de weersomstandigheden een geschenk.
De wedstrijddag begon met de traditionele warming up. Om 10.00 uur hebben 124 kinderen hun KidsRun gelopen. Voor sommige kids was 1200 meter al best ver. Dit jaar hadden we voor de Goed Beter Best Loop veel regionale en landelijke concurrentie te duchten op de wedstrijddag zelf. De Marikenloop, de VestingLoop en het NK halve marathon zorgden voor behoorlijk veel minder deelnemers (200 minder tov vorig jaar). Ook een Hemelvaartsweekend en de plaatselijke braderie bleken kleine obstakels.

De 26e editie gaat ook de boeken in als de eerste waarin we gebruik hebben gemaakt van een geïntegreerd startnummer met BibTag tijdregistratie. Voor ons als organisatie allemaal nieuw en ook wel spannend. Hoeveel nummers moet je bestellen? Wegen de kosten wel op tegen het gemak?
Desondanks kijken we als organisatie met zeer veel tevredenheid terug op afgelopen wedstrijddag. Wederom blijkt onze vereniging in staat binnen korte tijd met hulp van heel veel vrijwilligers een evenement van formaat
te kunnen organiseren. Je kunt op papier als organisatie heel veel plannen maken en uitdokteren in vergaderingen, maar zonder de hulp van de bijna 100 vrijwilligers was dit ons niet gelukt.

U allen, in de keuken, achter de bar, in het inschrijfbureau, langs de route als wegafzetter of verkeersregelaar, als jurylid of EHBO-er, materiaalploeg of verantwoordelijk voor vergunningen en parcoursafzetting heel hartelijk bedankt! Ook de AVGM-ers die aan deze wedstrijd hebben deelgenomen wil ik bijzonder danken voor hun steun. Immers, een wedstrijd als club organiseren is mooi, maar zonder AVGM deelnemers verliest een dergelijk evenement toch haar glans.

Tijdens de wedstrijd gisteren hebben we voor het eerst in vele jaren een loper gehad die zich tijdens de loop onwel voelde. Inmiddels gaat het weer goed met hem en heeft hij onze vereniging bedankt voor de wijze
waarop wij dit hebben afgehandeld. Wij wensen hem een goed herstel toe.

De organisatie kijkt dus tevreden terug, maar is allen die dit mogelijk maakten vooral veel dankbaarheid verschuldigd. Tot de 27e editie!!!!!

Organisatie GBB Loop en KidsRun 2015
Bas van Hoof
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven