Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 21 mei 2015
 

Bericht van het bestuur

CLUBHUIS
Er hebben recentelijk een aantal veranderingen plaatsgevonden betreffende de clubhuiscommissie (CHC). Sinds kort wordt de CHC gevormd door:
-  Jan van Kasteren, beheerder
-  Jan Meesters, externe contacten
-  Bram Flierman, financiën
Commissies of groepen van GM die een ruimte willen reserveren in het clubhuis kunnen hierover contact opnemen met Jan van Kasteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of zelf noteren in de agenda bij de bar.


FIETSDIEFSTAL
Afgelopen week heeft de wijkagent ons clubhuis bezocht. Hij waarschuwde voor fietsdiefstallen die de laatste tijd plaatsvinden bij sportaccommodaties in Best en Oirschot. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Dus sluit uw fiets goed af.

HULDE AAN ONZE VRIJWILLIGERS
Met de bladvullende advertentie in Groeiend Best is een einde gekomen aan het officiële gedeelte van de Bayeuxloop. Het was een gigantisch succes. De extra aandacht die er is geweest voor “leven in vrijheid en vrede” onderstreept dat we ons bewust moeten blijven dat voor deze vrijheid in het verleden veel offers zijn gebracht. Bovendien was de Bayeux loop een sportieve prestatie en een uitstekende promotie voor onze atletiekvereniging Generaal Michaëlis. Lid zijn van zo’n vereniging geeft een duidelijke meerwaarde door de koppeling van sportieve uitdagingen aan de saamhorigheid en gezelligheid van een vereniging. Ieder lid van GM mag hierop trots zijn!
De organisatie van de Bayeuxloop is gerealiseerd door een team met Jolanda van Loggem, Bob van Koetsveld, Jan Meesters, Ties de Vaan, Monique Schippers en als teamchef Norbert de Zeeuw.
Zij hebben dit perfect gedaan; voor zover er tegenslagen waren, zijn deze glansrijk opgelost. In Arromanches heb ik als voorzitter van GM een herinneringsmedaille ontvangen. Deze medaille komt echter aan het organisatie team toe. Op woensdag 6 mei is deze medaille dan ook aan Norbert overhandigd, als vertegenwoordiger van het team.

Afgelopen weekend was er reeds de volgende uitdaging, namelijk de Goed Beter Best Loop en Kids Run. Ook dit was weer een zeer geslaagde happening, dankzij de inzet van vele vrijwilligers onder leiding van Bas van Hoof.

Het kloppend hart van onze vereniging zijn onze vrijwilligers. Iedereen nogmaals ontzettend bedankt voor de tomeloze inzet. GM is een vereniging om trots op te zijn.

Namens het bestuur
Paul Hoen, voorzitter

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven