Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 16 augustus 2015
 

Vrijwilligers gezocht voor GM Verzorgingspost

Marathon Eindhoven op zondag 11 oktober 2015


 

Uitnodiging aan leden en niet leden
jaarlijks staat een groot aantal vrijwilligers namens Atletiekvereniging Generaal Michaelis met een verzorgingspost aan de route van de Marathon Eindhoven. Vele duizenden bekertjes sportdrank, water maar ook fruit worden de deelnemers aangereikt. Voor het bemensen van zo'n post zijn ruim 50 helpers nodig. Ook dit jaar proberen we dit aantal weer bij elkaar te krijgen en zoeken we dus nog leden, en eventuele niet leden om te helpen. Vanaf 16 jaar is aanmelding mogelijk.
Wat staat er op het programma? Zondag 11 oktober word je om 9.30 uur op de post aan de Anthony Fokkerweg verwacht. Door de dag heen passeren zowel de deelnemers aan de halve en hele marathon en rond 16.00 uur ruimen we gezamenlijk op. Vanuit de organisatie ontvang je een tshirt van de Marathon, n lunchpakketje en drankjes. Maar ook GM is haar vrijwilligers altijd heel dankbaar voor deelname dus daarna staat in het clubhuis ook nog n drankje en hapje klaar.

Iedereen die deelneemt als helper is achteraf altijd heel enthousiast over de sfeer van deze dag, dus daarom wellicht een extra uitdaging om je aan te melden.

Interesse gekregen? dan kun je je voor 1 september aanmelden via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enige tijd voor de dag zelf ontvang je dan nog een draaiboekje met meer informatie. Mocht je nu al vragen hebben neem dan even contact op met Hedwig Harks, tel. 0610923343 of via bovenstaand mailadres.

  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven