Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Baan

Uitgave 26 augustus 2015

Clubkampioenschappen en avondwedstrijden

Clubkampioenschappen 20 september 2015

Op zondag 20 september worden de clubkampioenschappen gehouden en inmiddels staat de inschrijving open. Je kunt inschrijven via www.atletiek.nu de instructie hoe je dat doet staat beschreven op de website van avgm (www.avgm.nl) bij evenementen als bijlage bij de clubkampioenschappen. Hier is ook de chronoloog te vinden.

Rond 5 uur is iedereen klaar en gaan we met z’n allen Barbecueën. Hiervoor zijn , bij deze ook je familieleden uitgenodigd. Ook aanmelden via www.atletiek.ni Voor € 2,50 pp kun je zelf de BBQ niet aansteken. Tijdens deze BBQ worden de prijzen uitgereikt en omdat de jeugd de volgende dag weer naar school moet willen we om 19.00 uur met de jongste pupillen en Bambies rond zijn (prijsuitreiking en bbq).
Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement. Bij de Bambies en pupillen wordt deze teamprestatie beloond met een mooie medaille. Zie verdere info op de website van avgm.

Avondwedstrijden pupillen en D-junioren 7 en 9 september 2015

We maken de pupillen en D junioren nog attent op de avondwedstrijden van 7 en 9 september.
Je kunt inschrijvenvia www.atletiek.nu Deze staan ook vermeld op de website vde instructie hoe je dat doet staat beschreven op de website van avgm (www.avgm.nl) onder evenementen. Hiervoor gelden dezelfde instructies als bij de clubkampioenschappen.

Met vriendelijke groeten,

Ben Saris
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven