Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 24 december 2015
 

Kerstboodschap 2015


Nog enkele dagen en dan is ook 2015 weer geschiedenis. Dit  is het aangewezen moment om terug te zien en om vooruit te kijken.

Het jaar 2015 heeft net als alle andere jaren diepte- en hoogtepunten gekend. Zo was er enerzijds de vluchtelingen problematiek en de IS-terreur en anderzijds ook de verbetering van de economie en – meer gericht op onze mooie atletieksport – de schitterende successen van Dafne Schippers.
Daarnaast zal ieder van ons op persoonlijk vlak de balans opmaken van voor- en  soms ook tegenspoed.

Voor 2016 is nog veel ongewis. In ieder geval is een sportief hoogtepunt bekend, namelijk de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam. Ook voor GM is dit een mooie aanleiding om de moeder der sporten extra te promoten.

Namens het bestuur wens ik u en uw dierbaren prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2016. Hopelijk zie ik u allen op onze nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 2 januari vanaf 11.00 uur in D’n Opstap.Dit jaar slaan we de traditionele oliebollen op oudjaar over. In plaats daarvan bieden we op zaterdag 2 januari iedere bezoeker van het clubhuis een kop erwtensoep aan. Desgewenst krijg je er ook nog een glaasje Glühwein bij. Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur.

Paul Hoen
Voorzitter Atletiekvereniging Generaal Michaëlis
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven