Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Lopen

Uitgave 25 januari 2016

59e Joe Mann Bosloop

Beste GM'ers

Zondag 31 januari 2016 
zal de Joe Mann Bosloop voor de 59e keer door onze vereniging worden georganiseerd over de bij jullie alom bekende, beruchte, mooie, brede, smalle, steile en soms ook drassige bospaden.

Alle GM'ers kunnen gratis aan de Joe Mann Bosloop deelnemen, wanneer zij zich hiervoor van te voren hebben ingeschreven. Wanneer je deelneemt aan de Broos van Erp crosscompetitie is dit zelfs al automatisch gebeurd. Als je denkt, ik doe niet mee aan de Broos van Erp crosscompetitie en toch wil deelnemen aan de Joe Mann Bosloop, aarzel dan niet en schrijf je alsnog in via www.inschrijven.nl.
Wanneer je pas op de dag zelf besluit om mee te doen, betaal je net als de andere na-inschrijvers, het volledige inschrijfgeld voor de categorie waarvoor jij je wilt aanmelden.

Voor degenen die deelnemen aan de Broos van Erp crosscompetitie en in het het bezit zijn van een geldige wedstrijdlicentie het volgende:
 • Jullie zijn ingedeeld in jullie normale wedstrijdcategorie, waarvoor jullie ook zijn ingeschreven bij de Broos van Erp crosscompetitie.
 • Dit geld dus voor alle jeugdcategorieën, Mannen Senioren tot en met Mannen Masters 65+, Vrouwen Senioren tot en met Vrouwen Masters 65+, Mannen Korte Cross, Vrouwen Korte Cross en VB-atleten.
 • Wanneer je toch een wijziging wilt doorvoeren, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Let op de gewijzigde aanvangstijden.

GM'ers met een wedstrijdlicentie, die niet aan de Broos van Erp crosscompetitie deelnemen, kunnen zich inschrijven voor hun normale of een reglementair toegestane hogere categorie.

Voor de GM'ers die deelnemen aan de Broos van Erp crosscompetitie, die geen wedstrijdlicentie hebben en dus door het leven gaan als RECREANT, het volgende:
 • De start voor jullie allemaal is om 10:00 uur.
 • Welke afstand moet je nu lopen wanneer je als recreant deelneemt aan de Broos van Erp crosscompetitie?
  Recreantanten lange afstand, zowel mannen als vrouwen, lopen 3 ronden, totaal 6.460m.
  Recreantanten korte afstand, zowel mannen als vrouwen, lopen 2 ronden, totaal 4.000m.
 • De mogelijkheid bestaat ook om totaal 1 ronde tot maximaal 4 ronden te lopen, maar dan wordt jouw resultaat niet meegenomen in het klassement van de Broos van Erp crosscompetitie.
 • De snelle rekenaars onder jullie denken al, hoe zit dat nu met de ronde afstanden:
  de eerste ronde is 1.540m en de tweede tot en met de vierde ronde zijn elk 2.460m.
  Je loopt dus totaal , 1.540m, 4.000m, 6.460m of 8.920m.

De recreanten, die niet aan de Broos van Erp crosscompetitie deelnemen, mogen zelf bepalen of zij 1,2,3 of 4 ronden willen genieten van de prachtige omgeving van het Joe Mann Bos.

Oh ja probeer allemaal zo veel mogelijk in het blauwe clubtenue van GM te lopendan ben je voor het publiek, de juryleden en medelopers extra goed herkenbaar.

Voor meer gegevens zie ook de flyer met de wedstrijdgegevens van de Joe Mann Bosloop op de website www.avgm.nl.  

Heb je toch nog vragen, stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of spreek een van onze WOC-leden aan, die betrokken is bij de organisatie van de Joe Mann Bosloop.

Veel plezier met jullie voorbereiding en tot zaterdag 31 januari as.!

Namens de WOC
Frank Abbink
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Lopen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven