Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 23 mei 2016
 

Oproep aan de leden om: 

de Goed Beter Best-loop te promoten

én zelf deel te nemen

Op 12 juni organiseert onze vereniging voor de 27e keer de Goed Beter Best-loop. Ieder jaar proberen we met een enthousiaste groep vrijwilligers alles in het werk te stellen om de lopers een mooi loopprogramma te bieden. We doen dat om de loopsport te bevorderen, onze vereniging extra onder de aandacht te brengen én natuurlijk ook om onze leden de mogelijkheid te bieden nu eens buiten de normale trainingsdagen recreatief óf een wedstrijd te lopen. Niets leuker dan ook aan anderen in je omgeving je sportieve prestaties te laten zien én om zelf via een officiële tijdregistratie nu zelf eens te zien hoe je presteert.

We zien dit evenement ook als een unieke gelegenheid om samen met vrienden, kennissen of wellicht collega’s sportief bezig te zijn. Om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken kun je verschillende afstanden lopen variërend van 7 tot 21 kilometer. Deelnemen om een snelle tijd te halen is voor sommigen interessant maar veel belangrijker is het om gezellig en samen sportief bezig te zijn. Voor ouders kan het ook een mooie gelegenheid zijn om samen met hun kinderen bijvoorbeeld de Kidsrun of de Bambirun te lopen. We nodigen alle leden dan ook uit om in te schrijven voor deze loop: zelf maar liever nog in groepsverband. Daarnaast hopen we ook dat jullie als leden anderen enthousiast willen maken voor deze loop. Hoe meer deelnemers hoe beter voor onze voor onze vereniging én het is een goede manier om te laten zien dat onze vrijwilligers de vele uren voorbereiding niet voor niets hebben gedaan.

Wil je wat materiaal als bijvoorbeeld een poster om de loop te promoten op je werk? Neem dan even contact op met Bas van Hoof, tel. 373656.

Als je nu inschrijft kun je nog deelnemen tegen het voor AVGM-leden interessante tarief van 4 euro en we roepen iedereen dan ook op die inschrijving zo snel mogelijk te regelen. Alle informatie over de Goed Beter Best-loop en de mogelijkheid om in te schrijven vind je op de evenementenpagina van AVGM
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven