Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Baan

Uitgave 12 juli 2016

Atletiekkamp Baanatletiek

van 30 september tot 2 oktober 2016

"Halloweenkamp"

Beste atleten, ouders en verzorgers,

Middels deze brief willen wij jullie informeren dat vanaf vandaag inschrijving voor het jaarlijkse AVGM-jeugdkamp mogelijk is. De inschrijving zal ook dit jaar weer geschieden via de website van AVGM. Via deze link vind je informatie en ook het online inschrijfformulier.

Ook dit jaar gaan we weer naar 't Caves in Wintelre. Wij blijven dit een superlocatie vinden, de bossen zijn er op loopafstand en de omgeving is heel veilig. De atleten die voor de eerste keer meegaan kunnen om in de stemming te komen alvast de website bekijken: www.hetcaves.nl

Zoals elk jaar is het kamp voor de pupillen en junioren. Kinderen die elk jaar mee gaan op kamp weten dat we ieder jaar een thema hebben, dit jaar is gekozen voor het thema: Halloweenkamp.

De bijdrage voor het kamp is iets verhoogd tov vorig jaar. Je dient dit bedrag over te maken op rekening NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM ovv AVGM-jeugdkamp en de na(a)m(en) van de atleet (atleten).

Pupil, junior € 45,00
2e (of 3e, 4e, enz.) gezinslid dat mee gaat op kamp € 40,00
In dit bedrag is opgenomen: overnachtingkosten, toeristenbelasting, BTW, eten en drinken, tussendoortjes, fruit etc etc..

Aanmelding zal net zoals afgelopen jaar geschieden rechtstreeks via de website. De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 2 september 2016. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot het kamp dan je deze stellen aan Joep Wiltschek per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij deze willen wij namens de organisatie iedereen alvast een hele fijne vakantie toewensen.

Nathalie Crüts, Danielle Roijakkers, Ton van de Sande en Joep Wiltschek.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Baan

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven