Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 23 augustus 2016
 

Busreis naar Hoegaardenloop 2016 (herinnering)

Mede namens AVGM organiseren wij weer een busreis naar Hoegaarden in Belgie om op een nieuw parcours deel te nemen aan de Hoegaardenloop / de Holle Wegen Jogging.

Er zijn nog maar 15 plaatsen in de bus beschikbaar. Deze plaatsen worden toegekend op volgorde van binnenkomst aanmelding, dus wees er snel bij!Deze loop vindt plaats op zaterdag 17 september 2016 in het landelijk natuurschoon van de Brabantse gemeente Hoegaarden.

Er is een doortocht langs brouwerij De Kluis en door de tuinen van Hoegaarden in het park van het Kapittelhuis. Deze loop betreft een wedstrijd/trimloop van 5, 8 en 14 km. Al deze afstanden zullen gezamenlijk starten om 15:15 uur.

We zullen om 12:00 uur vanuit het AVGM clubgebouw met de bus richting Hoegaarden vertrekken. De faciliteiten gedurende de heen- en terugreis in de bus zijn hetzelfde als voorgaande jaren. Oftewel aan koffie, thee, cake op de heenreis en fris, wijn, bier en versnaperingen op de terugreis zal het in de bus niet ontbreken. De busreis incl bovenstaande versnaperingen kost 12 euro per persoon.

Na afloop van de wedstrijd zullen wij in de sporthal De Struysvogel te Hoegaarden (start- en finish lokatie) kort een afzakkertje doen, gevolgd door een bezoekje aan een plaatselijke 'frietkot' te Hoegaarden. Rond 19:15 uur zullen wij weer vertrekken naar Best om daar rond de klok van 21:15 uur weer te arriveren. Eventueel kan er dan ook nog in het clubgebouw van AVGM een laatste drankje genuttigd worden.

De 12 euro is dus alleen voor de busreis en versnaperingen in de bus. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd en de drank cq het eten te Hoegaarden zul je ook nog zelf moeten betalen.

Ben je in voor een gezellige dag/avond (vertrek 12:00 uur, terug te Best rond 21:15 uur), durf je de uitdaging aan en ben je niet bang voor een geaccidenteerd parcours, schrijf je dan in voor de wedstrijd via www.hollewegenjogging.be/nl/inschrijven-nl/lang/nl-BE.
Voorinschrijving voor de wedstrijd kost 5 euro, ter plaatse inschrijven kost 8 euro.

Schrijf je nu alvast in voor de busreis via het formulier in de bijlage van deze mail en geef deze af aan Norbert de Zeeuw of deponeer deze in de doorzichtige brievenbus in het clubgebouw (met betaling).

Zekerheid van een plaats in de bus geschiedt op basis van binnenkomst aanmelding.

Dit jaar is er wederom voor onze wandelaars de mogelijkheid om mee te gaan.
Pieter v.d. Sanden zal een route in de omgeving van Hoegaarden verzorgen.

Harm Bakker, Norbert de Zeeuw en Pieter v.d. Sanden.
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven