Nieuwsbrief

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Bekijk dan in je browser.
AVGM Nieuwsbrief
Algemeen

Uitgave 4 september 2016
 

Nationale Sportweek zaterdag 17 t/m 25 september

De nationale sportweek gaat van start
Van zaterdag 17 september tot en met zaterdag 25 september vindt dit jaar de Nationale Sportweek plaats. Ook wij, Generaal Michaelis doet mee! Om de campagne tot een succes te maken is jouw medewerking belangrijk!!

Samen hardlopen is leuker, ik neem je mee
Uit onderzoek van NOC*NSF en GfK blijkt dat 79% van de niet-sporters meegaat naar een sportclub wanneer hij of zij meegevraagd wordt door een vriend/familielid. Tevens zou 76% van de huidige sporters een bekende willen uitnodigen om mee te gaan sporten. Voor NOC*NSF reden om als thema ‘Ik neem je mee’ te kiezen. De Nationale Sportweek is een perfect moment om vrienden en familie en kennissen te introduceren bij Generaal Michaelis. Onder de slogan ‘Samen hardlopen is leuker’ heeft de Atletiekunie een promotiecampagne ontwikkeld, die aansluit bij het thema ‘Ik neem je mee’

Neem een introduce mee voor een proefles
Tijdens de Nationale Sportweek bieden wij als Generaal Michaelis open trainingen aan. Normaliter kunnen nieuwkomers al een gratis proefles volgen, maar nu gaan we dat nadrukkelijker communiceren. We vragen jou om een introduce mee te nemen. Flyers om mee te nemen liggen in ons clubhuis.

Maak kans op een mooi ASICS prijzenpakket
De Atletiekunie heeft als extra een mooi ASICS prijzenpakket beschikbaar gesteld met een winkelwaarde van €850,-. Er is een hoofdprijs van €250 euro voor de persoon die de meeste nieuwkomers weet te introduceren. Daarnaast zullen twee willekeurige duo’s (een duo is een bestaand lid en een nieuwkomer) ASICS kleding en/of schoeisel t.w.v. €150 euro per persoon mogen uitzoeken.

Meer info op https://www.hardlopen.nl/ik-neem-je-mee

Contactpersonen: Frank Coppelmans, Patrick Bindels, Peter Cras 
  Atletiekvereniging AVGM
Gildelaan 2
5684 EZ Best
0499-390747
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.avgm.nl
 
AVGM Nieuwsbrief Algemeen

Je bent geabonneerd met e-mail adres [email].
Abonnement direct stopzetten? klik hier.
 

Deel op sociale media:

Terug naar boven